GYM

OM BOOST HEALTH CLUB

Ett boutique-gym med intelligenta träningsmaskiner, skräddarsydda träningsprogram
och utbildade Boost-coacher.
Vi är inget vanligt gym. Förstå oss rätt, Boost har allt vanliga gym erbjuder och mycket mer.
Det vi erbjuder är en helt ny och unik träningsform inom vår bransch. Genom att testa varje
person som tränar hos oss kan vi skräddarsy träningen efter individuella mål, för alla som
vill ha en sundare livsstil med mätbara resultat!

Vad gör oss unika?
Vår patenterade träningsutrustning från eGym är intelligent och anpassas efter individen för
att förebygga skador samt slitage på kroppen. Samtidigt ger eGym motiverande och effektiv
träning där 15 minuters träning räcker.

När du tränar hos oss får du en egen Boost-coach som motiverar, ger rådgivning kring kost och träning samt håller månatliga uppföljningar för att du ska nå ditt mål på ett effektivt och säkert sätt.

Var finns vi?
Vi har för närvarande två anläggningar – en i Stockholm och en i Västerås. Inom en snar
framtid kommer vi utöka till fler Health Clubs.

Vi gör det enkelt och motiverande att nå träningsmål!

FÖRDELARNA MED BOOST

MUSKELUPPBYGGNAD

VIKTMINSKNING

FIGURTRÄNING

HÄLSA REHAB

ATLETISKTRÄNING

ALLMÄN KONDITION

SHOOTING STEEL

MAINCOURSE
Monkfish with peas, shrimps, horseraddish och egg yolk   325:-
Veal entrecôte with beets, ramson butter and sherry vinegar sauce  375:-
Zucchini filled with spinache, mushrooms and cashew, served with beets, leeks and red wine sauce  275:-

DESSERTS
Double fried pancakes, strawberry, rhubarb and strawberry ice cream  135:-
Apricot, yoghurt sorbet, marigold and italian meringue  135:-
Coffee Candy (marmelade, french nougat and chocolate truffle)  55:-
Ice cream scoop (vanilla/chocolate & coffee/lemon sorbet/pecan sorbet) 45:-

LARGE DRINK & FOOD MENU
Château Puyanché 2015
Sauvignon Blanc / Sémillon, Bordeaux France
Monkfish, egg yolk, shrimps and horseraddish

Schloss Lieser “Kabinett Trocken” 2015
Riesling, Mosel Germany
Green asparagus from Gotland, smoked salmon, hollandaise and trout roe

Brand & Fils “Fleurs Macération” 2017
Pinot Gris, Alsace France
Baked carrot with orange glaze and pata negra

I Manenti “Barolo” 2015
Nebbiolo, Piedmont Italy
Sirloin with truffle bearnaise, grilled salad and fried new potato

Sebastien Brunet “Moelleux” 2016
Chenin Blanc, Loire France
Apricot, yogurt sorbet and meringue

BACKGROUND LINE.png

At the beach club they fell in love.

BEACH CLUB SPECIALS

The "quay" blends work environment with a food and cultural experience that will be put on the map.

Kajen - ''The quay" contains a stage for performance, restaurant, workplaces, conference facilities and hotels. 

This program will provide an overall experience for: conference attendees, hotel accommodation and restaurant guests.

Visitors take a cup of coffee at the coffee-brewer and afterwork at the beer-brewery after working for a few hours at the workplaces that Kajen - "The quay" offers.It is possible to rent electric boats and kayaks, or just use a nice hang on the dock.


This program will provide an overall experience for: conference attendees, hotel accommodation and restaurant guests.

Visitors take a cup of coffee at the coffee-brewer and afterwork at the beer-brewery after working for a few hours at the workplaces that Kajen - "The quay" offers.It is pos

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

123-456-7890

  • White Facebook Icon

Find us on Facebook

© 2020 by kajen.